tiistai 22. heinäkuuta 2008

Hakuhauveli

Eiliset hakutreenit menivät Hopen osalta vallan mainiosti. Tytteli haki neljä äijää pusikosta, ja tällä kertaa oli purkit palkkoina, eikä enää vaan nakkeja. Äijätkään eivät enää huudelleet, vaan näyttäytyivät hiljaa ja menivät piiloon.
Haku tuleekin varmaan olemaan se meidän ykköslaji, siitä tykkää niin koira kuin omistajat, sillä se on sopivan nopeatempoista.

Treeneissä viihdyttiin pitkään ja illalla Saila vielä harjoitutti Hopen kanssa seisomista ja juoksemista erkkaria varten. Aluksi homma takkuili, mutta Tiian kadotessa näköpiiristä alkoi juoksu luistaa. Tiian hankkimat ketjukaulain ja näyttelyhihna näyttivät toimivan ihan hyvin.

Tänään Tiia ja Hope menevät mätsäriin harjoittelemaan näyttelyitä varten. Tiiaa jännittää jo kovin! Onneksi mätsärit ovat leikkimielisiä eivätkä ryppyotsaisia...Toivottavasti hauva on kerännyt päivän aikana voimia, että jaksaa olla pirteä kehässä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti sujui mätsärissä! Hyvää harjoitusta molemmille! Reippaita likkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja hakumetsässä pikkulikka on tosi innokas ja keskittynyt tehtäväänsä. Näyttää siltä, että kyllä siitä hyvä hakukoira voisi kehittyä! Vallan lupaava!
-Isukki-