keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kiirutta pitää

On hiukan jäänyt kirjuuttelut vähemmälle kun YH:n elämä on niin kovin hektistä. Hopen kanssa touhuamiseen menee niin pal aikaa ettei kerkee enää yhtään roikkuun netissä ylimäärästä =)

Ollaan ruvettu harjotteleen juoksemista, kun illan pimeinä tunteina ei viiti lähteä enää lähimettään. Mitä myöhemmin mennään, sitä parempi, kun muuten puolet lenkistä menee pysähtelyyn ja koiran hallintaan ottamiseen vastaantulijoiden kohdalla =) Tästä menee kiva vajaan 4 km:n lenkki, tosin koissu joutuu juokseen asfaltilla, kun on niin pölö ettei ymmärrä juosta nurmen puolella...

Jo ennen juoksureenien alottamista huomasin et Hopella on jälleen tai edeleen halkeemia tassuissa. Ne ei ole haavoilla, mutta melko syviä kuitenkin. Olen laittanut vaseliinia, kun siitä hauva tuntuu itekin pitävän, että sitä laittaa. En tiä tarttisko koittaa jotain muuta. Tai hankkia tossut =)

Muuten ei olla nyt oikein päästy reeneihin, hakureeneissä oltiin viikko sitten ja kentällä tällä viikolla, mutta jäljellä ei olla oltu varmaan kuukauteen. EIkä päästä nytkään, kun pimeyden takia reenit on siirretty lauantaille.

Eilen ostin Hopelle pakasteluita, enkä tiedä johtuuko niistä vai mistä mutta nyt koira kyllä haisee. Reppanen ei oikein tunnu itsekään ymmärtävän, kun tuhnuttelee, että mistä se kamala haju leijuu =) yäääks

Ei kommentteja: