maanantai 5. tammikuuta 2009

Naapureita pitää haukkua

Karvakuonoset kaverit on kotiutuneet Pertteliin, kuka paremmin, kuka huonommin. Tiia tykkää kyllä uudesta kämpästä, mutta Hope on sitä mieltä että:
a) kaikki naapurit, ainakin alle 120 cm korkeet, on haukuttava pystyyn aina tavatessa ja
b)yölläkin kuuluu haukkua jos joku ajaa autolla, vetää vessan tai pamauttaa ovensa kiinni.
Valituslappuja odotellessa, vaikka naapurien väliseinät on kyllä onneks betonia... Tiia kun on viä niin pirun hyvillä unenlahjoilla varustettu, että Hope saa haukkua aika tavalla ennen kuin Tiia tulee tajuihinsa :D

Eilen käytiin Katrin opastuksella testaan uudet lenkkimaastot, ja täytyy sanoo et Halikkoon verrattuna on poluilla pituutta ja valikoimaa riittää. Jokapuolella uskaltaa myös pitää koiraa irti, tai uskaltaisi jos voisi luottaa siihen, että se tulee luokse kutsuttaessa eikä juokse auton alle tai vastaantulijan kontteihin hyppimään.... :D meillä on vielä hiukan tekemistä tämän asian kanssa!!

Eilen Tiia viritteli vapaapäivän kunniaksi tietokoneen ja tulostimen käyttökuntoon sillä välin kun Ilkka otti päiväunia. Hope ilmeisesti ajatteli, että tilaisuus nokosiin on tullut ja yhtäkkiä Tiia huomasi koiran nukkuvan tyynen rauhallisena sohvalla. Eipä taida hirveetä kunnioitusta tulla tuolta Hopen suunnalta.. Pomon petiin vaan, kun silmä välttää.

Salossa asumisessa on ainakin yksi huono puoli ilmennyt, siis sen lisäksi että reenit on niin kaukana. Nimittäin Eukanubaa joutuu hakemaan Turusta saakka, kun täällä ei mikään kauppa myy sitä... Mutta kyllä me nyt sit vielä sinnitellään sillä, ja käydään sit morjestamas Turun kavereita murkinan haku reissulla. Onneks se 15 kilon säkki kestää aina melkein pari kuukautta.

Hope on aika hentosen oloinen, vaikkakaan ei mikään laiha tyttö taas tällä hetkellä. Ruoka on ruvennut maistumaan: joka kerta menee nykyään kuppi tyhjäksi, ja pakkaset on vähentäneet lenkkien määrää hiukan.. Kyllä me tästä taas ryhdistäydytään, ja hankitaan timmi kesäkunto kummallekin tytölle:)

Reenejä meillä alkaa jo olla ikävä... Pikkuhiljaa tarvis päästä taas ohjaukseen, ettei mee ihan huningolle kaikki touhut... Tulisi jo kevät!!!

Ei kommentteja: