keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Hakuhauvan haukkureenit

Eilisten hakureenien jälkeen todettiin, että nyt nyt olisi korkee aika ruveta rakentamaan myös sitä ilmaisua hauvalle. Eli aamulenkillä urheiltiin urakalla: Ensin otettiin kolme jälkikeppiä, sit esineruutu ja sit omituinen omistaja rupesi kiipeilemään kiville ja kehotti koirulia "etsimään".

Periaatteessa Hope kyllä ymmärsi haukkumisen ihan hyvin, mutta haukauhduksia ei tule kuin pari. Jos palkkaa ei tule näiden jälkeen, alkaa pureminen, hyppiminen ja riekkuminen. Mut muutaman kerran parin-kolmen haukun "sarja" tuli ihan hyvin, ja illalla harjoitellaan tätä lisää...

Hakureenit meni muuten ihan hyvin, Hope haki haamuja mukavasti. Jatkossa Tiia alkaa jo hakemaan itse koiran pois maalimiehen luota, sillä Hope ei malta millään tulla keskilinjalle saakka kahdestaan maalimiehen kanssa. Pienet häiriötekijät ovat tietysti hyväksi, mutta keskilinjalla hälisevät ihmiset tuntuivat olevan Hopen keskittymiskyvylle hiukan liikaa..

Aamulenkin yhteydessä reenasimme taas myös juoksua. Hope aloitti jälleen hihassa roikkumisen ja riekkumisen, kahdesti Tiia joutui rähähtämään ennen kuin homma meni perille. Tätä jatketaan myös illan työvuoron jälkeen. Päivälenkillä Hope (joka on vaan uinaillut koko aamun) saa olla "vain" koira, eikä silloin teetetä hommia.

Eilisillan Tiia kyttäsi kolinapurkki tyynyn alla, mutta Hope ei yrittänytkään kiivetä sänkyyn koko yönä. Nimittäin eilen aamulla Tiia heräsi niin, etä koira nukkui tyytyväisenä vieressä! Tänään meillä on ollut varsinainen kyttäyskerho, kun Tiia kyttää koiraa kolinapurkin kanssa ettei se hyppää sänkyyn Tiian ollessa koneella, ja Hope kyttää, että lähteekö Tiia koneelta pois:D Kyllä koiranomistaminen on mukavaa!

PS. Nyt on joitakin näyttelykuvia laitettu albumiin, käykääs kattoon!

Ei kommentteja: