torstai 4. syyskuuta 2008

Voi eläintarhan sirkus...

Kyllä on taas ihan tarpeeksi kaikenlaista ongelmaa tän eläintarhan kanssa.... Lauantaina kun muutimme Halikkoon, karkasi Hope Tiialta (meidän oman)kissan perään hihnan kanssa ja seurauksena oli pieni ontuminen, joka kuitenkin meni ohitse pian. Eilen Tiia huomasi yhden akvaariokaloista kuolleen, todennäköisesti muuton takia.. Ja kissa taitaa kaivata madotusta, kun on jotenkin päässyt taas laihtumaan, kun taas Hope on vähän liiankin lihavassa kunnossa..

Eilisen sienireissun jäljiltä Hope taas oli aivan täynnä hirvikärpäsiä. Vaikka niitä koitettiin nyppiä pois heti metsästä tultua, oli niitä kiinni vielä kotonakin. YÄK! vastenmielisiä otuksia! Tiia toivoo syvästi, etteivät ne voi ryömiä koiran nahan alle samanlailla kuin hirveen.. hyihyihyi....

Halikon kodin lähellä on aivan upea soinen ja kallioinen iso metsä, jossa on sekä mukava pitää koiraa vapaana että kerätä hirmuiset määrä puolukoita;D
Märkä metsä on ilmeisesti kuitenkin tehnyt tepposensa, sillä tänään Hope ontui ja kalusi toista etutassuaan jatkuvasti. Tiian tutkittua asiaa syykin selvisi: nimittäin anturassa on kolmionmallinen selkeä halkeama. Ensiapuna Tiia viritti kotiinpäästyään tassuun sukan, josta Hope ei tietenkään tykännyt yhtään, vaan sukkaa revittiin ja retuutettiin, kunnes kolinapurkki kolahti muutaman kerran.

Kuninkaantien eläinklinikalle soitettuaan Tiia kuuli että mehiläisvaha auttaa, ja sitä on nyt tarkoitus lähteä sieltä hakemaan. Sitä tarvinnee laittaa myös toiseen etutassuun, sillä siinäkin näkyi (toistaiseksi vielä) pieni halkeama. Toivottavasti siihenkin tassuun ei tarvitse laittaa sukkaa, sillä muuten Hope on muovilattialla kuin Bambi heikoilla jäillä.

Myös betadine ja matolääke tarvinnee hakea samalla reissulla. Kylläpä kummasti tulee taas ohjelmaa, kun Tiian pyhä tarkoitus oli kirjoittaa koko päivä opinnäytetyötä...joopajoo.

Tarvii nyt sit ehtoo seurailla miten tassujen käy. Samalla reissulla ostettu jäystettävä jänne näyttää toistaiseksi olevan Hopen mielestä herkullisempaa syötävää kuin mehiläisvahat tassujen pohjissa=)

Ei kommentteja: