sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kevät alkaa reippaasti

No ni! Huomenna käännämme sitten Hopen kans uuden lehden esiin näissä koulutushommissa. Ilmoittauduin nimittäin alaosaston BH-kurssille, jolla tähdätään kevään kokeisiin. Tosin en ole lainkaan varma, onko meistä kokeeseen vielä keväällä, mutta jos sitten syksyllä viimeistään... Kurssi alkaa siis huomenna, ja meitä vähän jo jännittää :D

Pelastuskoirapuolella joudumme sitten luopumaan rakennustreeneistä, koska ne on aina BH-kurssin kans päällekkäin maanantaisin. Ajattelin silti osallistua etsintäkurssille ja mahdollisimman paljon pelastuskoirien muuhun koulutukseen Salossa. Siirsin tallivuoronkin torstaille, että päästään ainakin tottisteleen pelastuskoirien kanssa keskiviikkoisin..

Me ollaan hiukan suunniteltu muuttoa Nokialle, jos syksyllä päästäis sinne. Valitettavasti se tarkoittaa näiden kivojen harrastusten ja koiraihmisten jättämistä tänne :( Siksi suunnittelin, että BH olis hyvä olla ennen muuttoa. Yhteiskuntakelpoisen koiran kans passais sitten siirtyä uusiin harrastusporukoihin Tampereelle =)

Uudessa Rottweiler-lehdessä oli artikkeli, jossa sanottiin koirankoulutukseen liittyvän usein epäonnistumisen ja syyllisyyden tunteita. Niitä ollaan koettu meillä viime aikoina varsin usein, sillä tuntuu että sekä kontakti että tekemisen ilo ovat olleet aivan hukassa jonkun aikaa. Sitten kun ottaa tiukemman linjan, tulee se syyllinen olo, aivan kuin silloin kun huomaa vahvistaneensa jotain epätoivottua käytöstä. Noh, ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu kun lumet sulaa ja aurinko alkaa paistaa.

Huomenna sitten nähdään, kelpuuttaako Elina meidät BH- kurssille... toivottavasti Hope ei ole aivan superriiviö...

Ei kommentteja: