torstai 7. maaliskuuta 2013

Tottiskausi käynnistetty

Eilen aloitettiin tämän vuoden tottiskausi todella hyytävissä merkeissä. Niihaman kentällä oli alaosastomme perinteinen talvirieha, jolla kausi aina käynnistetään. Kenttää kohti ajaessa sää oli upea, aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti, mutta pian sää muuttui täysin, lunta tuli välillä vaakatasossa ja tuuli oli hirmuinen, ja todella kylmä! Päivän ohjelmassa oli leikkimieliset kisailut lihapullakopittelussa ja juoksussa. Molempiin tietty osallistuttiin Hopen kanssa, ensimmäisessä lajissa tulos oli hieno 8/10 koppia ja toisessa aika oli 13 sek. Paikalla oli mukavasti väkeä, ja niinpä ne hienot palkinnotkin menivät tällä kertaa toisille koirille ;)

 Tänään facebookissa on kiertänyt kuva rotikasta, jolla on keppi läpi alaleuasta. Keppihullun koiran omistajana ei voi kun koputtaa puuta ja olla kiitollinen, että hampaiden väliin jumiutuneet tikut ovat tähänasti suurimmat ongelmat, joita kepeistä on tullut. Myös hampaiden kuluminen voisi haitata, jos olisimme enemmän kiinnostuneita näyttelytouhuista. Hope kun rakastaa pyöritellä kantoja ja muita pölkkyjä, ja kyllähän siinä hampaat kuluvat, alakulmurit on jo ihan viivasuorat.

Ylihuomenna suuntaamme mielenkiintoiseen seminaariin, siellä on kouluttajina Miia Kiviaho ja Petri Vänni, tuotto on menossa FMBB IPO-joukkueen kisamatkaan. Toivottavasti sieltä tarttuu paljon hyviä vinkkejä ja ajattelemisen aihetta... tottista tietty reenataan meinaan vielä kuukauden verran ainakin, ja sitten mammaloman jälkeen pitää tehdä paluu kentälle nopsaan jotta kerettäis vielä syksyn kokeisiin! Tavotteet on taas korkeella ;)

Ei kommentteja: