perjantai 25. huhtikuuta 2008

Repussa kaapissa

Juha oli eilen ensimmäinen, joka tuli töistä kotiin. Huojentuneena Juha huomasi, ettei Hope ollut tehnyt tuhoja, vaikka olikin 7 h yksin kotona.
Tiian kanssa tehty aamuinen pitkähkö metsälenkki taisi siis toimia
hyvänä väsyttäjänä=)

Juha kertoi polkeneensa tuhatta ja sataa kotiin, kauhukuvat silmissä, Hopelle oli nimittäin unohtunut aamulla panta kaulaan. Juha oli kuvitellut pennun joko kuristuneen olkohuoneen porttiin tai kaataneen akvaarion päälleen... Hiukan Juha pelästyi, kun kotiin tultuaan ei löytänyt Hopea mistään.

Pienen hetken päästä Hope oli kömpinyt esiin eteisen naulakko-kaapista, jonne siis on piilotettu kaikki kengät turvaan naskalihampailta... Siellä se oli nukkunut Juhan repun sisällä kaapin pohjalla=D Juhalta oli tainnut jäädä kiireessä aamulla kaapin ovi auki...

Viime yö sujui huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä, koska ahkerat omistajat kävelyttivät Hopea mukavan mittaisen metsähaistelulenkin myös illalla ennen iltaruokaa.. Tuntuu Hopelle ruokakin maistuvan aina paljon paremmin lenkin jälkeen, eilen taisi mennä kaikki tarjottu ruoka joka aterialla:) Ja neiti vaan kasvaa.

Ei kommentteja: