sunnuntai 4. toukokuuta 2008

ripulia ja punkki, yääk!

Heippatirallaa! Taas on mennyt pari päivää kiiruusti, olemme nimittäin olleet varsinaisessa kakkapartiossa... Perjantaina töistä tultuamme löysimme aikamoisia ripuliläjiä pisin kämppää, onneksi enimmät helposti huuhdeltavissa kylpyhuoneen lattialla. Eilen tavara alkoi jo kiinteytyä illan mittaan, mutta löysähköllä Hopen masu edelleen on.

Lieneekö Hope sitten vetänyt järvivettä sen verran torstaina, tai sitten pienet kivet on vaan pistäneet masun sekaisin... Tiia koitti hieman läjiä analysoida, muttei löytänyt mahdollista syypäätä ripulointiin.

Eilen tarttui metsäretkeltä ikävänlainen punkki Hopen ohimolle. Voitte uskoa millaisia ponnistuksia Tiia teki ennen kuin sai väkkärän sen verran rauhoittumaan, että pystyi nappaamaan punkin pois.
Nalan kanssa saadulla kokemuksella punkki irtosi kokonaisena helposti, mutta jätti jälkeensä isohkon patin. Maanantaina on siis marssittava apteekkiin kyselemään pennulle sopivaa punkkiöljyä...

Nyt Tiiaa harmittaa isolla veellä, kun joutuu istumaan töissä sisällä ja Juha ja Hope ovat muurlassa aitatalkoissa. Juhalta juuri kuulin, että Hope on jo aivan valkoisessa maalissa, jee=)
Maaliin ei taida auttaa edes shamppoo, joka muuten auttoi Hopen hilseeseen. Eipä ole enää lumisadetta turkissa, vaan se kiiltelee auringossa komeasti.

Eilen Tiia kehitteli laiskuuksissaan uuden tavan antaa Hopelle virikkeellistä ulkoilua. Hihna vyölle kiinni, itse potlojoon aurinkoiselle nurmikolle, juuri varjon viereen. Yksi riehumisrätti ja pari keppiä pureskeluun, ja viihdyimme hyvin pari tuntia pihalla. Hope nukkui varjossa, minä auringossa...

Ei meitä voi ainakaan kevytunisiksi haukkua, sen verran liikennettä ja meteliä pihapiirissä on. Huomenna onkin pentukurssin viimeinen kerta, ja sitten siirtynemme "tavallisiin" tottisreeneihin. Pian tarvii pyytää apua myös näyttelyreeneihin, sillä lupailimme Päiville osallistua heinäkuussa pentuluokkaan. Jännää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Semmosta se on :=)) aina sattuu ja tapahtuu!

Kuvia odotellessa...

- leena