keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Nimimurheita ja tarkastusjännitystä

IIK, huomenna on eläinlääkärin tarkastus! Ja samalla pennut sirutetaan, ja laitetaan rekisteriin. Rekisteröintiä ennen pennuilla pitää olla nimet. Olin keksinyt mielestäni kaikille niin hyvät nimet, mutta luinpas huvikseni kennelliiton miljoonasivuiset säännöt vielä kertaalleen, ja siellä sanottiin ettei ilman kennelnimeä saa antaa lainkaan kaksiosaisia nimiä! Siis kuin tylsäää!!!!! Sinne meni hienot julkkisnimet!

Noh, nyt on uudet nimet mietittynä, ainoostaan hämeenkyrön perheeltä odottelen vielä huomiseen, tulisiko tekstarilla joku hyvä ehdotus. Tytöistä tullee siis Atomi, Amanda ja Armi ja pojista rölliksi kutsutusta Allu, Amiksi ristittävästä Amiraali ja sitten sille yhdelle mahdollisesti selviää nimi huomenna. =) Noh, sitten kun nimien edessä on kennelnimi, niin kyllä ne hienoilta kuulostaa! Ja kaikkien nimien takana on jollain tapaa koiran persoona tai perheen toive... :)

Ai että, olin tänään talkoissa BH-kokeessa ja voihan vitalis kun alko tekeen mieli reenaamaan!!!!
Tämmösiä mammalomia varten tarvis olla se toinen koira, että vois sitä reenailla. Hopea ei vois meinaan vähempi kiinnostaa. Leikkiäkin se jaksaa tasan yhden heiton verran, sit sillä alkaa tissit vaivaan, ei pysty ;)

Noh, me ollaan sitten touhuttu pentujen kans ja oltu pihalla senkin eestä. Tässä taas vähän kuvia kakaroista:








Ei kommentteja: