keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ekat pelastustreenit

Maanantaina käytiin Hopen kanssa ekoissa Salon seudun pelastuskoirien treeneissä. Treenit olivat sattumoisin Rauhalassa, joka on yksi Halikon sairaalan tyhjillään olevista rakennuksista. Tehtiin yhteensä kolme peräänlähtöä ja ainoastaan ensimmäinen äijä oli todella hankala löytää. Taisi Hope olla vähän sekaisin, kun pitikin tehdä hommia sisällä.

Hienosti kaikki kolme äijää kuitenkin löytyivät, ja haukulla tuntui olevan ihan hauskaa. Seuraavaksi pitäisi alkaa rakentamaan ilmaisua, sen ei luulisi olevan järin vaikeaa, kun naapureita ainakin haukutaan jatkuvasti. Viikonloppuna aloitetaan viimestään nämä reenit, kun Tiia saa Ilkan avustajaksi eli äijäksi:D

Tänä aamuna Tiia oli kyllä jälleen aivan valmis luopumaan koirasta kokonaan. Mitenhän kaikki voikin mennä aina silleen, että kun hyvää hyvyttään koittaa tehdä kaiken koiralle parhaaksi, saakin shittiä niskaan? Tiia meni illalla hyvissä ajoin nukkumaan, tarkoituksena vedellä hirsiä vähän yli kuuteen ja lenkittää Hope aamulla pitemmin kuin normaalisti. Noh, Hopehan päätti herättää Tiian jo ennen viittä.

Tunnin ajan Tiia muun muassa kuunteli, kun Hope paiskoi luitaan lattialle (oikeasti Hope heittää ne suustaan niin et laminaatit vaan kolisevat) kävi noin 20 kertaa kolistelemassa häkissään, veti Nalan kanssa rallia niin että sohva siirtyi paikaltaan ja kun Tiia kävi laittaan kissan pihalle, Hope tiputti pari kahvikuppia tiskipöydältä altaaseen.

Tiia päätti luovuttaa, nousi ja vei koiran takapihalle (ennen kuin puki, keitti kahvia tai teki itelleen muutakaan), jossa koira ei kuitenkaan suostunut pissaamaan. Tunnin lenkilläkään Hope ei tuntunut tekevän mitään. Aamuruoan jälkeen Tiia koitti kakittaa koiraa vielä takapihalle, mutta Nalan jahtaaminen kiinnosti enemmän. Harmistuneena Tiia teki lähtöä töihin ja astui eteisen matolla olevaan märkään länttiin!!!! Että sellainen kiitos tällä kertaa.

Toivottavasti päivä muuttuu hiukan paremmaksi ja illan tottistreenit pelastushaukkujen kanssa menee hyvin. Muuten Tiia kyllä kiroaa, pitkään ja hartaasti koko nelijalkaisten lemmikkien luomakunnan.


PS. Hopesta lähtee edelleen karvaa ihan simona, toissapäivänä harjasin koiran, eilen imuroin kämpän ja tänään näytti siltä taas kun ei olisi viikkoon siivottu... *huokaus*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan noi treenit kyllä on Hopelle ihan paikallaan. Kun joutuu pääkoppaansa enemmän käyttämään, niin ei jää enää energiaa niin paljon muuhun ylimääräiseen.
I HOPE SO!

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kommentti oli siis isukin terveiset! Unohtui mainita.