lauantai 27. syyskuuta 2008

Jälkireenit kotosalla

Vedettiin tänä aamuna Hopen kans kunnon jälkireenit kotimettässä, kun eilinen touhuilu jäi vähän vähiin Juhan ollessa täällä kamojaan pakkailemassa.

Täytyy sanoa, että Hope vaistoaa kyllä yllättävän pajon ja osaa lukea meidän ihmisten käytöstä, sillä eilen koiruli osoitti selvästi mieltään (mm. murisi ja komensi mua) ja oli hätäinen Juhan tehdessä lähtöä, nimittäin haukku ryntäsi ensin ikkunaan katsomaan Juhan perään, ja auton lähdettyä vielä ulko-ovelle, jossa raapi ja vinkui (Hope ei ole aikaisemmin koskaan vinkunut/raapinut ulko-ovea kenenkään perään).

Ja tänään aamulenkillä Hope kävi varmistamassa kahteen kertaan ne kivet, joiden päälle Juha meni viimeksi haukkutreeniä varten piiloon, että josko se iskä olisikin taas mennyt sinne =)
Ei ole helppoa olla YH-lapsi :(

Mut joo, mentiin siis kunnon jälkireenit, otettiin kepit ja lopuksi vielä lelu. Hope teki hommia ihan kivasti, jäljellä sillä on edelleen hirmu kiire, kepit olis kauhee hinku ottaa suuhun ja lelua ei oo kiva antaa Tiiall, mutta muuten meni ihan ok=)

Nyt haukkua väsyttää, ja toivotaan että päivälenkki vie kans puhtia pois, jotta Tiian illalla kylään tulevat kaverit saavat olla rauhassa...

Ei kommentteja: