sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Remuamista riihimäellä

Tänään meidän ryhmä rämä kävi Riihimäellä pentunäyttelyssä.. Sijoituttiin jopa kolmanneksi, kun osaanottajia oli kaikki neljä:D Jos Hopen Hani-sisko olisi muistanut tulla paikalle, emme varmasti olisi edes sijoittuneet. Periaatteessa arvostelussa ei ollut mitään vikaa, eikä tuomari huomauttanut meille erikoisesti mistään.. Tuomarina oli Hilkka Salohalla, jolta saimme tälläisen arvostelun:

"Oikeankokoinen tällä hetkellä hieman korkearaajainen pentu, jolla hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Ikäisekseen riittävästi kehittynyt eturinta. Hyvä lanne. Luusto saisi olla hieman voimakkaampi. Liikkuu ahtaasti takaa, muuten ok. Hyvä luonne."

Ihan hyvin siis puikulapäältä pullerolta, joka yritti ennen kehää juoksua harjoitelessamme (samoin kuin eilen) syödä Tiian vasemman hihan kokonaan ja päästä juoksemisesta eroon hurjalla haukunnalla... Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Hope seisoi kauniisti ja näytti taas hampaat nätisti. Juoksussa molemmilla on vielä parantamisen varaa...Tällä kertaa tuomari juoksutti kolmiolla, ja se on aina ollut meille jotenkin vaikeampi.

Hiukan haikeina kävimme kotimatkalla tiputtamassa Juhan Nurmijärvelle jälleen. Viikonloppu oli kovin kovin lyhyt, ja olisimme nauttineet perhe-elämästä pidempäänkin=) YH:n elämä rasittaa..

Päivi antoi Hopelle (ja muillekin pennuille, jotka olivat vielä paikalla) hauskan lelun. Saimme valita kahdesta, joten otimme patukkatyyliset maastohousut. Harmiksemme kiittämätön kakaramme sai niistä "vetokahvan" irti ennen kuin olimme edes päässeet autolle ja ennen kuin pääsimme parkkipaikalta ulos, alkoi auto täyttyä mukavasti valkoisesta vanusta:D

Kotiinviemisiksi ostimme näyttelystä Hopelle ihanaa poronlapaa ja muita osia sekä hienon kynttilän Henkka-iskän kuvalla varustettuna. Saimme myös näyttelyyn mennessämme hienoja uutisia, sillä Henkka oli voittanut EK:n rotumestaruuden! Hienoa isukki, perässä tullaan hippulat vinkuen!

Käykääs muuten kattoon uusia kuveja, Juha varmaan laittaa näyttelykuvat vasta joskus ens viikolla, mut vanhempia hauskoja näpäyksiä siel on meidän neidistä=)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rotikanpentu ei tässä kehitysvaiheessa kyllä ole kauneimmillaan, mutta tosi mukavia kuvia Hopesta on näpsittty.
Aika vauhdikas epeli, jolta ei myöskään luonnetta tunnu puuttuvan. Omaa tahtoa löytyy välillä varmaan vähän liiankin kanssa.
Mutta "villeimmistä varsoista kasvaa parhaat hevoset", sanoo vanha sanalasku.
Nähdään!
-Isukki-