maanantai 7. heinäkuuta 2008

Koppeja ja poikaystäviä

Näköjään kesän kiireet ovat saaneet kirjoitteluintoa(ni) laantumaan. Ehkä olemme myös jo hiukan turtuneet Hopen ihmeellisyyteen, kaikkea ei jaksa enää kirjottaa ylös.
Viime viikon jälkitreeneissä edistyimme hienosti, saimme luvan edelleen kaventaa ja pidentää ruutua sekä ruveta jo pikkuhiljaa siirtymään kolmioon ja polkuun sen päässä..

Suurempi edistysaskel oli kuitenkin se, että Hope oppi -kuin vahingossa- ottamaan koppeja nakkeja heitellessä! Tuota taitoa olemmekin nyt sitten ahkerasti harjoitelleet, lähes aina, kun Hope ottaa lenkillä katsekontaktin, lentää nakin pala ilmaan=)

Viikonlopuksi jätimme Nala-katin ja Juhan nauttimaan vapaudesta ja lähdimme Hopen kanssa Ruisrockia karkuun Siuroon..Perjantain lepäily ja automatka saivat vaihteeksi Hopen riekkumaan koko yön, mutta lauantaina tuntui silti riittävän virtaa. Hope pääsikin treffeille Kääpiö-spinseri pojan, Robbyn kanssa.

Kaksikko nautti toistensa seurasta kokoerosta ja kuumuden Hopelle aiheuttamasta laiskuudesta huolimatta (kuvia lisätään myöhemmin). Metsässä kirmattiin niin että hippulat vinkuivat=) Samalla Tiia sai turistua vanhan kaverinsa Susun kanssa..

Lauantai oli ilmeisen rakaspäivä molemmille ja sunnuntain yhdistetyn lenkin ja aamu-uinnin jälkeen maittoi uni ja päikkärit moneen otteeseen. Välillä Hope vaan tuntui ajattelevan, ettei Tiia saa nukkua jos muakaan ei nukuta, ja kun sai Tiian hereille meni itse makoilemaan..
Aamulenkin yhteydessä etsittiin myös Tiian hukkaan mennyt pikkusisko pariin otteeseen.

Saas nähdä millainen termiitti meillä on ensi viikolla, kun tällä viikolla ei päästä kertaakaan reeneihin.. Toisaalta, lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi Hope pääsee uuteen jännään paikkaan, nimittäin koirahoitola Gomakiin, ensimmäiseen yökylään ilman vanhempia=)

Ei kommentteja: