maanantai 14. heinäkuuta 2008

Yöhoidossa

Noniin, Hope on ollut ensimmäistä kertaa yötä pois meidän luota. Kuulemma hoitolareissu meni ihan mukavasti, tosin likka ei oikein osaa lenkkeillä muiden kanssa yhdessä... Ei malttanut tehdä asioitaan ennen kuin oli viety yksityislenkille!

Taisi yö erossa tehdä Tiialle tiukempaa kuin Hopelle. Ainakin Juha sai hyvin kiusattua lauantaina aiheesta, kun yksi vaan murehti puoli iltaa, että mitä koiralle kuuluu. =) Oli Hopekin tosin väsynyt sunnuntaina, kun haettiin se kotio, joten ehkä sekään ei nukkunut yötään ihan niin leppoisasti kuin kotona:D

Viimeinen inha tuplakulmurikin alkoi tänä aamuna heilua todenteolla, tuskinpa se kauhean kauaa enää ikenessä keikkuu. Välillä Hope on aika hurjan näköinen, kun kulkee lenkillä suu auki ja vaan veri "valuu" ikenistä! Hurja peto=)

Eilen Hope kulki iltalenkillä ihan superhienosti kontaktia ottaen, vierellä. Tosin Juhan kanssa, ja nakkitaskua tuijottaen, mutta kuitenkin! Tällä viikolla aletaankin tehoharjoittelemaan näyttelyä varten: juoksua, seisomista ja hampaiden näyttöä ainakin!

Ei kommentteja: