keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Eka eläinlääkärikäynti

Eilen Hope sai ekan rokotuksensa. Pöydällä oloa pitää vielä harjoitella, mutta muuten reissu meni oikein hyvin. Hieman Hope kyllä venkoili kun eläinlääkäri olisi halunnut katsoa hampaita, ja lääkäri meille huomautti asiasta. Tiian mielestä lääkäri olisi voinut olla itse hieman varmaotteisempi. Ainakin Saila ja Niina on saanut ne kentällä katottua ilman ongelmia ;)

Viime yönä Hope oli taas oikea täystuho. Ilmeisesti Juhalta oli jäänyt vessanovi taas auki, kun neiti oli kiskonu paperirullan levälleen, kanniskellut taas vessaharjaa, syönyt saippuaa! ja muutenkin pisti kämppää yöllä uuteen uskoon, muun muassa retuutti taas Tiian housuja ja oli syönyt pölyrätistä paloja....

Tällä kertaa Hope kuitenkin uskoi Tiiaa, kun se murisi 5 aikaan aamuyöstä komennon takaisin petiin tulosta. Juha sanoi kuitenkin valvoneensa pisin yötä, koska neiti piti aikamoista meteliä.

Aamulla Tiian ollessa Hopen kanssa lenkillä Juha teki päivän ajaksi aktivointivirityksiä, piilotteli nakinpaloja ympäri kämppää ja teki pari wcpapruhylsy- nyyttiä. Tiian valmistautuessa töihin lähtöön noin 20 min, oli Hope jo tuhonnut suurimman osan näistä aktivointiyrityksistä...

Tiia keksi laittaa kananmunakennon sisälle nakkia, ja samoin piimäpurkin sisään makupaloja, ja purkit teipillä kiinni. Ainakin Hope jäi aamulla innoissaan niiden kimppuun, joten ehkä osa kämpästä säästyy tänään!

Ei kommentteja: