torstai 15. toukokuuta 2008

Pikkuneiti posteljooni

Kyllä harmitti tänä aamuna, kun Tiia oli yksin liikenteessä eikä tullut kameraa mukaan. Nimittäin aamupäivän toisen lenkin (kiitos iltavuoron, ehti tekemään kaks rundii) jälkeen Tiia ja Hope menivät hakemaan postia laatikolta.

Hope oli kulkenut lähes koko lenkin mallikelpoisesti ja oli erittäin kiinnostunut Tiian touhuista postilaatikolla, joten Tiia päätti hieman hupailla ja kääräisi yhden ilamisjakelulehden rullalle. Siitähän Hope riemastui, nappasi rullan suuhunsa ja tempaisi vauhdilla hihnan Tiian kädestä.

Tuttuun tapaansa arteestaan ylpeilevä Hope juoksi häntä tanassa ja rinta kaarella takapihaa pitkin Tiian edellä karkuun. Oli aika mahtava näky, varsinkin kun neiti ampaisi samaa vauhtia kotiportaat ylös ja oven taakse istumaan -lehti edelleen suussaan! Mitä lie amerikkalaisia elokuvia Hope on katsonut, kun noin hienosti osasi lehden "tuoda" tai siis viedä=)

Aamulla Tiia kehitti myös ihanan aarteenetsintäleikin (Kaimion ohjeiden mukaan). Eli Hope odotti makkarin oven takana kun Tiia ripotteli muutaman nakin ympäri kämppää ja sitten Hope sai tulla "etsimään" ne! Ja oli muuten huippuhauskaa, Hopen mielestä ainakin.

Hopella oli taas vähän maha ripulilla. Se sai eilen sellaista makupalatikkua, jossa on kanaa, ja Tiia muistelee että olisi ennen edellistäkin ripulia syönyt sellaista. Eli voi olla, että ne tikut jäävät meillä syömättä. Tekisi mieli antaa sellainen kokeeksi, mutta tuntuu toisaalta julmalta... Vaikkei Hope ripulista kärsi, ainakaan niin paljon kuin läjien siivoajat!

Ei kommentteja: