torstai 5. kesäkuuta 2008

Enkeli ja ärräpäitä

Koiranomistajan elämä heittelee tasaista vuoristorataa.. Välillä Hope on maailman kiltein, suloisin ja ihanin enkeli, välillä taas perkeleen riiviö.

Yllättäen meillä on viimeaikoina kuultu aika paljon seuraavaa:
"**TTU, mä vihaan tätä eläintarhaa"
"Onko sen PAKKO???"
"Mä en jaksais, en nyt"
"Paska rakki, palautetaan Päiville"
"Huolisko joku ton ilmaseks?"


Mutta onneksi meillä on kuultu myös paljon näitä:
"Äitin/isin hieno kulta"
"Hope on niin taitava"
"Hieno, koira, osaat niin hyvin"
"Hope on niin iloinen"
"Kaunis tyttö on nätisti"

Välillä, kuten eilen aamulla, kun oli valvonut koko yön (Hope haukku noin puolen tunnin välein), on aivan loppu, ja tunnin lenkin jälkeen Hope tekee tarpeet sisälle, tai riehuu ja mekastaa, on tullut jopa itku kun epätoivo on niin suurta. Sitten Hope tekee jonkun pienen asian hyvin tai erityisen söpösti, tai tulee suukottelemaan tai on muuten vaan ihana ja kaikki on taas hyvin..

Eilen jälkitreeneissä Hopella oli turhan paljon vauhtia, mutta ehkäpä se siitä rauhottuu. Lenkittäminen jäi aika vähiin kyllä. Treenien jälkeen jäätiin vielä Nooran ja Nellan kanssa leikkimään, ja onneksi viime yönä nukuttiin taas ihan kivasti.

Matolääkkeetkin on nyt sitten upponnut ilman kummenpia oksenteluja, otimme nyt Flubenolin käyttöön. Sitä joutuu vaan antamaan hirveästi, kolmena päivänä yksi kokonainen pötkö tahnaa! Hirvittävä määrä=)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oman aikansa se ottaa, ennen kuin sitä oppii toimimaan niin kuin ihmiset haluaa. Eikä kaikki opi koskaan. Tosin se vika useimmiten silloin on siellä remmin toisessa päässä.
-Isukki-

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Kauhunsekaisesti ihaillen seurailen elämäänne Tampereen Nirvasta käsin. Täytyy kyllä sanoa, että elämä vilkkaan ihmistaaperon kanssa tuntuu edelleen huomattavasti helpommalta kuin elo koiranpennun kanssa - niin ontuva kuin tämä vertaus ehkä saattaa ollakin.

Että sekin hyöty teille saattaa vielä tulla tuosta ahertamisesta, että lapsen mukanaan tuoma vastuu ja työ ei yllätä, kun on tottunut telmimään jo yhden työteliäänkin perheenjäsenen kanssa :)

Tsemppistä!

Family Nirwood