keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Näyttelyreeniä

Eilen Hope ja Juha olivat märissä hakutreeneissä. Nakkipiiri ja ukkelien havainnointi nenällä sujuivat jo ilmeisen mallikkaasti, kaksikko tuskin malttaa odottaa tositoimia=)

Reenien päätteeksi Hope pääsi taas kiusaamaan Henkka-isukkia, kun koirat juoksivat vapaana metsässä. Illan päätteeksi harjoiteltiin eteenmenoa iltaruoan kanssa.

Yö nukuttiin pitkään ja rauhallisesti. Hope ei herättänyt meitä kertaakaan, tosin se ei tainnut itsekään juuri heräillä. Pari yötä onkin mennyt nyt oikein kivasti (koputetaan puuta).

Aamulenkin yhteydessä reenailimme Åsan opettamia näyttelyjuttuja: triangelijuoksua, up 'n downia ja seisomista. Omistajat olivat vielä vähän pihalla, mutta Hope meni suunnilleen mallikkaasti.

Hopen kanssa näyttelyjuoksu meni parhaiten siten, että ensin Hope saa hiukan maistaa nakkia, ja sitten juoksuttaja pitää sitä rintaa vasten. Näin vältyttiin hyppimiseltä. Koira tosin tuijottaa pää kenossa herkeämättä taluttajaa, mutta se ei haitanne, kun jalat kulkevat oikein eivätkä vinksota edestakaisin.

Seisominen on vielä hiukan hankalaa, Hopella jää helposti kaikki tassut mahan alle. Tosin ei pistänyt pahakseen, vaikka Tiia niitä siirtelikin. Nyt sitten vaan reenaillaan päivittäin näitä + hampaiden katsomista, jotta kehtaamme viedä Hopen näyttelyihin.

Hope on nyt ilmoitettu sekä Helsingin pentunäyttelyyn 20.7. että Ylöjärven erikoisnäyttelyyn 26.7. Toivotaan, että saamme niihin vielä asiantuntevat handlerit, jottemme pilaa kauniin neidin arvostelua kokemattomilla esittelijöillä.=)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro!

Voi mahoton, kun tuo koiranelämä on työteliästä - siis lähinnä omistajille!

Tuli mieleemme, että jos saatte sen Mondeon autoksenne ja siinä ei ole sitä verkkoa takarontin ja penkkien välillä, niin meiltä löytyy sellainen ylimääräinen. Meillä kun on myös Mondeo ja koiraa ei ole eikä tule :)

T. Nirvan eläimettömät

Tiia kirjoitti...

Moikka!

Hyvä tietää. Tosin kun iskä osti sen motskarin ni se ei ehkä haluukaan myydä mondeoo, mut voi olla et ostetaan sellanen jostain muualta kuitenkin..
Siinä iskän mondeossa tosiaan on vaan sellanen tavaransidontaverkko, mikä ei koiraa (ton kokosta) kyllä pitele.

Joo, Hopen mielestä koiranelämä on varmaan ihan lepposaa, mitä nyt omituiset laumanjäsenet käyttäytyy välillä hassusti=)

Terkkuja serkulle!