maanantai 30. kesäkuuta 2008

Uusia kuveja

Päivittelimme uusia kuvia juhannuksesta, hakutreeneistä ja jälkitreeneistä... Kameraa koitetaan kuljetella mukana jatkuvasti, mutta ei ne kuvat vaan ota aina onnistuakseen. Muutama hyvä on kuitenkin tullut napattua=)

Hakureeneissä kuvaaminen on hankalaa, kun kuvaaja ei voi hämätä koiraa metikössä hyppimällä. Kuvista ei oikein saa käsitystä, että mitä maalimiehet tekee, kun kaikki kuvat ovat joko koiran lähetyksestä tai pois tuonnista... Hienosti Hope kuitenkin haki taas viime reeneissä neljä maalinaista metiköstä=)

Hampaita ollaan koitettu katella ahkerasti, ja ilmeisesti kulmahampaiden koloihin ilmestyneet uudet hampaat kestää koskettelua paremmin, kun murinoita ei enää tule ollenkaan entiseen malliin. Työkaveri tossa kysyi, että ollaanko kerätty hampaita talteen, mutta yhtään ei olla löydetty. Hope ilmeisesti syö ne tai sit ne on hukkuneet kämpän kaaokseen...

Katteltiin tossa, et Hope on aika tuhti tyttö, tai siis tulee meihin paksuihin omistajiin=)
Sillä on kuitenkin ihan mukavasti lihaksia, joten emme aio olla (vielä) huolissamme.. Lähimettän kallioilla kiipeily lähes päivittäin plus lukuisat reenit ja riehumiset toimivat siis ilmeisen mukavana liikuntana.

Eilen Hope oli Tiian työillan ajan Piiljärvellä hoidossa. Haettiin hevoset laitumella niin, että Hope kulki mukana ja se meni mukavasti. Marko oli kuitenkin joutunut hakemaan Hopea pois laitumelta shetlanninnponi Pepeä kiusaamasta parikin kertaa. Koulutustakin Hope sai, kun Minja oli käskyttänyt istumaan ja maahan, hyvin oli kuulemma totellut ja saanut palkaksi possun korvan.

Koko päivän kahden sakemannin perässä juokseminen teki tehtävänsä, ja Tiia sai ajella kotiin kaikessa rauhassa. Takapenkillä makasi raatoo, joka aika ajoin vain puhisi kylkeä kääntäessään...
Aamullakaan Hope ei olisi jaksanut millään lähteä lenkille. Toivottavasti likka on piristynyt päivän aikana niin, että jaksaa vielä viimeiset tottisreenit tänään, kun sitten alkaa kuukauden kesätauko.. Eiköhän 8 h:n uinailu (todennäköisesti salaa meidän sängyssä) ole tehnyt tehtävänsä!

Ei kommentteja: