tiistai 3. kesäkuuta 2008

Isukin klooni

Olimme eilen illalla alaosaton järjestämässä mukavassa Rotikkariehassa. Ohjelmaan kuului muun muassa lihapullalinko, makkaransyöntikilpailu ja Toto-juoksu.
Hope voitti arpajaisissa hienon kongin ja sai Henkka-isukin voittamia purutikkuja Sailalta, kun ne oli Henkalle liian pieniä...

Hopen kanssa kokeilimme lihapullien koppaamista, melkein onnistui puolikkaan koppaaminen. Tätä siis harjoitellaan kotona, jotta päihitämme muut ensi vuonna!

Toto-juoksu meni hyvin, tosin Tiian kunto meinasi loppua. (omistaja toimi siis kirittäjänä kentän päästä toiseen) Kuukauden vanhempi Lalli kirmasi kuitenkin paljon Hopea vauhdikkaammin, ja vei näin ollen pentuluokan voiton.

Ilta oli mukava ja aikaa kentällä vierähti jälleen muutama tunti. Illan päätteeksi anoimme Hopen hieman tutustua pikkuvelipuoleen, nimittäin 9 viikkoiseen Rokiin.

Otimme myös 2perhepotretteja", mikä oli tosin aika mahdotonta, kun paikalla oli yksi murisevainen isukki ja kaksi touhukasta tenavaa, jotka ei todella pysyneet paikalla ilman meitä ihmisiä=)

Lisäillään kuvia tänään albumiin. Niistä näkee hyvin, kuinka samannäköisiä Henkka ja Hope onkaan. Neiti on kuin ilmetty isänsä, ainakin väritykseltään ja melko samannäköinen piirteiltäänkin, tosin tietysti tyttömäisempi=)

Isukin ja Sailan ja Ilkan temppunäytöksestä saimme hyviä vinkkejä Hopen kouluttamiseen. Ainakin Juha oli sitä mieltä, ettei juuri tärkeämpää temppua koiralle voi opettaa, Henkka oli nimittäin opetettu hakemaan kaljaa!!!Kuulemma Heinosten mökiltä on sen verran matkaa rantaan, että Saila ei viitsi kaljoja kanniskella. Henkka toimi hienosti tarjoilijana tölkkilasti pajukorissa.

Juha on jo suunnitellut, että Hope pitää opettaa "laksemaan" kuten entisajan sirkuseläimet konsanaan. Henkalle oli opetettu oikea ja vasen, joten Juha kuulemma saattaakin aloittaa niistä.
Ehkäpä kuitenkin olisi ensin hyvä opettaa hieman tottista, esimerkiksi luokse tulo ja maahan meno kunnolla=)

Viime yönä oli muuten hieman kurjaa, sillä Juha heräsi puoli neljältä siihen, että Hope oli oksentanut iltaruoat kolmeen läjään. Annoimme illalla Hopella Drontal-matolääkkeen, mutta suikkilan eläinhoitajan mukaan ei voi tietää, johtuiko oksentaminen siitä.

Vielä aamulla tuli ainakin lenkillä saatu makkaranpala saman tien takaisin. Toivotaan että aamuruoat ovat pysyneet sisällä, kun Hope on yksin kotona, kun Juha meni (rättiväsyneenä) pääsykokeisiin. Tänään on kuitenkin siis illalla ohjelmassa matolääkkeen uudelleen otto.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän sitä tärkeimmät asiat ensin opettaa - mikä nyt sitten onkin tärkeetä :=))

Kun Hope on tyttö, niin eihän siitä kasva noin isoa kun sen isukki on????

- leena -

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kyllä jää isästä epäilystä kun kuvia katselee. Väritys, olemus ja temperamentti on paljolti samaa. Tyttären koko kyllä varmasti jää sentään aika paljon isästään tulevaisuudessakin, uskoisin.
Mukava että sitä siirtää itsestään jotain seuraaviin sukupolviin.
-Isukki-