sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Uimamaisteri

Hehee.. Tänään veimme Hopen pienelle biitsireissulle heti aamusella. Kävimme erään nimeltämainitsemattoman uimarannan läheisillä kallioilla, joista salaa hiukan uitimme koiraa..
Tai siis, kahlasimme itse ihanan lämpöisessä vedessä ja maanittelimme Hopea kastamaan edes varpaansa=)

Uimaan emme pentua saaneet, mutta reippaasti pärskien se kahlaili menemään, kun vihdoin viimein uskalsi. Oli nimittäin aika jännää puuhaa tuollainen vesistely. Valitettavasti itse uimareissusta ei sattuneesta syystä tullut kuvia, mutta rantakuvia laitetaan taas albumiin, jahka keretään....

Kallioille oli joku kunnoton jättänyt kalan sappirakkoja mätänemään muiden roskien joukkoon. No Hopenhan täytyi tietysti ottaa juuri ne ällöt kasat suuhunsa, ja Juhalle muristiin ihan tosissaan, kun Juha koitti niitä saada Hopen suusta.

Lopulta Tiia sai kammettua pennun leukoja auki sen verran, että sai ekan ällötyksen ulos. haju oli sen verran hirveä, että yökkäilyltä ei voinut välttyä. Juha kunnostautui, ja kaivoi loput moskat Hopen kidasta.

Voitte uskoa, että pussailua ei meillä hetkeen harrasteta! Siis Hopen kanssa=)
Ja siihen loppui rantareissumme muutenkin, kun Tiian tarvi lähteä töihin...

On muuten ottanut reissu sen verran voimille, että Hope kuulemma nukkui edelleen, kolme tuntia kotiin tulon jälkeenkin=)

Ei kommentteja: